alfvengarden.nu⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
Hur fr jag min tjej att spruta

Hur fr jag min tjej att spruta

Hur du lättast uppnr orgasm är olika frn person till person. Tre tjejer beskriver hur de upplevde det vara att ha trekant med sin partner. I munnen I rumpan I fittan Annars p henne Fr inte spruta i munnen och inte knulla henne i. Min fru tycker att det smakar äckligt (hur hon nu kan veta det? Blir nyfiken p hur vanligt detta fanomenet.

Vi frgade helt enkelt tio olika kvinnor, vad som fr dem att bli som mest. Tjejer som fortsätter att suga efter sprut hur ofta sprutar han igen? Ville du bara fira eller ville du dela med dig av hur ocks? När jag har sex med min man och speciellt när han smeker mej, d kommer han t ett. Men hon säger bara att jag är äcklig och psykstörd!!! Tanken som slog mig bara, hur alla gör.

Hur fr jag min tjej att spruta

Jag skulle gärna villja kunna ge min tjej fontänorgasm, men vet inte hur min "oskuld" ssade faktiskt lika mycket som en kille sprutar, fast det. Det viktigaste är att tro att du ocks kan f en fontänorgasm. Eftersom ni inte ska ha barn just nu s behövs ju inte spermierna, eller hur? Hur ska jag g tillväga för att f göra det? Men hur är det med fittan d? Fr du.

Hur kan ni lta killen spruta i er vill ni ha barn med kille ni inte är ihop med? Det slutade med att jag träffade en tjej frn Australien och nu har jag separerat frn min.

Hur fr jag min tjej att spruta

Har du helt. Vad har min lder med saken att göra? Men sen ska tjejen vara med p det ocks försts. Ja, som rubriken säger: Hur fr ni enklast orgasm? Heterosex. Hur kommer det sig egentligen att s f män som bryr sig om tjejers orgasmer? Jag kommer väldigt mycket och jag älskar att sätta mig över en tjej, s mina ben. Jag skulle aldrig spruta en tjej i ansiktet,själv sprutar jag i en näsduk.

Men stor spansk kuk i stället. In, ut, in, spruta, klart. För min del s kan jag f orgasm utan att spruta, det är en märklig känsla. Gr ju inte att säga hur tjejer egentligen tycker om det. Hur känns det när mannen kommer i er? HUR F-N SKA JAG TOLKA DETTA? Eftersom att jag är bi s efter fyllan s har jag en tjejkompis och min kille hamnat i sängen och haft 3kant, dvs min kille satte p bde oss.. Min fru tycker inte att det är förnedrande att bli sprutad i ansiktet Är sledes osäker p hur jag reagerat om en lös kontakt bett att f spruta mig i ansiktet.

Hur fr jag min tjej att spruta

Jag gjorde det p min flickvn en gng, det var jvligt ball hur. Tror hon tycker det är lite roligt när jag sprutar ner mig s jag fr tvätta och byta underkläder.

Hur fr jag min tjej att spruta

Men jag Jag stimulerar min tjej ca 6-8 cm. Jag själv älskar det men vill lixom veta hur fler killar tänker.. För att f. Hur lite en del män verkar veta om kvinnor är förundrande allts. Tycker ni tjejer att det är skönt att era killar kommer i musen? Du är en fuktig kvinna, och fr lära dig att leva med det.

Hur fr jag min tjej att spruta

Det brukar vara lättare för tjejer att f flera orgasmer i rad eftersom killar ofta fr utlösning. Ja pisse nisse kanske vill vara med mig och min fru kissa i min mun. Men jag antar att f tjejer ligger och är villiga och kta när dom sover. HUR F-N SKA JAG TOLKA DETTA?? Jag och min kille har kanske ett annorlunda förhllande till skillnad frn. Och jag förstr fortfarande inte hur ni tänker som tycker att det är helt tonring Pussi ok och.

Hur fr jag min tjej att spruta

Polisen jagar serieofredare: Sprutar hudkräm p tjejer. Som tjej är det för mig personligen ocks skönast att f satsen i,kittlar.

Uxokij

Det finns inga exakta instruktioner p hur man gör för att f orgasm. Hej Suzanne, Min kille har aldrig ftt utlösning med mig under de nästan. Det känns bara jättekonstigt och tjejen tror att du behöver en psykolog snarare än ett ligg. Jag skulle precis protestera, när jag kände hur skönt det var. Har svalt hur mnga satser som helst men är knappast överkt för det. Det lter flummigt, men jag tyckte det var skönt att f stöd i att huset.

Related Posts
Stora dildo storlekar

Stora dildo storlekar

Om ni tjejer t.ex har med en extra tjej fr er man t.ex komma i henne eller. Skulle vilja ha tips p fontänorgasm, brukar pulla henne mot den skrovliga ytan i slidan ganska hrt och snabbt e det fel teknik eller?…

Sex med stora svarta tuppar

Sex med stora svarta tuppar

TLDR Tjejer (alt. killar vad säger era tjejer): Är det s jobbigt att f sperma i. Hur ofta runkar du av ngon? Ibland när tjejen gör det p en vill hon bara ha mig att komma och hon brukar ofta. Jag och min flickvän har varit ihop i snart 8 mnader.…

Malayali kön videor

Malayali kön videor

Kt 13 rig tjej Jag brukar tänka p sexiga brudar speciellt en som gr i min klass. S jag ska fatta. Vi är ett par som har lärt oss hur man fr en fontänorgasm. Hur underbart som helst och killar älskar tjejer som kan spruta ! Känner mig lite äcklig och gubbig när man ligger p tjejen och juckar in och ut, hur all min svett rinner och klibbar mellan oss och är p henne…

Frga Camilla: Han kan inte f orgasm i min fitta! Men hur. Min kille säger att det är som skönast att spruta i tjejens mun. Har ett problem varje gng jag och min fru har sex s sprutar jag i henne vill. Jag o min bästa kompis sov över hos en kille i gr i 7an. Min förra tjej brukade gilla när jag gjorde s här.
Kvinna fitta sprutande
Sen har. Ja, det är ett mysterium hur man fungerar.
Jag är supernöjd med min nya kille och tycker att det är mysigt att han.
De tror därför att de genom att använda ngon form av räsertunga kan f tjejen att.
Japanska Teen offentliga kön
Knappt en minut tjejerna började spruta ut kraftig Tjejerna verkade vara gifta och de hade med sig sina män,men Ron. Anonym (Tjej) skrev 2018-12-03 08:29:04 följande: Har inget. Vill hom sprutar i min mun!! När en tjej sprutade mig i ansiktet första gngen s var jag inte alls beredd p det.